![]() |
|
|
#1 | |||
|
Echo The West Member
![]() Płeć: Mężczyzna Zarejestrowany: Mar 2009
Świat gry: Świat 6 Miasto: Tarnów
Posting Frequency
|
FAQ Punkty Życia
1. Co to są punkty życia? Punkty zdrowia ukazują jak czuje się twoja postać. Na początku twoja postać posiada 110 punktów życia. Z każdym kolejnym poziomem otrzymujesz dodatkowe 10 punktów. Możesz zwiększyć ilość punktów życia o 10 przydzielając na nie kolejny punkt umiejętności. 2. Gdzie mogę sprawdzić aktualny poziom punktów życia? Poziom naszych punktów życia odzwierciedla czerwony pasek znajdujący się na głównej planszy naszej gry. ![]() 3. Straciłem punkty życia. Jak mogę je odzyskać? Punkty te można stracić podczas pracy, podczas pojedynkowania się (z innym graczem lub NPC'em) czy walce o fort. Jeśli twoja postać utraci wszystkie punkty życia omdleje i ocuci się w hotelu w twoim mieście. Wtedy stracisz całą swoją gotówkę i nie będziesz mógł pojedynkować się przez 48h (omdlenie w walce o fort nie powoduje tej blokady). Jeśli zemdlejesz podczas pracy, nie otrzymasz za nią żadnej zapłaty, punktów doświadczenia, czy przedmiotów. Punkty w czasie wykonywania czynności są regenerowane. Podczas pewnych czynności czynności (chodzenie, pracowanie),są odnawiane o 2% w stosunku do ich maksimum co godzinę. Jeśli nie wykonujesz żadnej z tych czynności regenerują się o 5% co godzinę. Podczas snu w hotelu są regenerowane znacznie szybciej. Im lepszy pokój, tym bardziej regeneruje te punkty. Hotel:
Jeśli twoje miasto posiada fort, możesz szybko zregenerować te punkty w baraku.
FAQ zaakceptowane przez administrację
Last edited by COCSOS; 31-07-2010 at 12:03.. |
|||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|