Drodzy Gracze świata Gonzales,
Świat Gonzales jest światem służącym do szybkich rozgrywek i od 2 lat nie ma na nim ochrony postaci.
Powód jest dość oczywisty. Rozgrywki są szybkie, trwające 2 czasem 4 tygodnie a ochronki 72 godzinne są zbyt długie i kuszą do łamania zasad gry.
Zapoznałam się z całym tematem i dyskusją. W tym miejscu pragnę bardzo podziękować za Waszą opinię i bardzo interesującą dyskuję.
Wedlug regulaminu konkursu wszelkie pojedynki są dozwolone, zaś sama wiadomość była jedynie prośbą skierowaną od innych graczy. Nie jest to nakaz ani zakaz, więc jeśli ktoś lubi się pojedynkować, to oczywiście może i nie otrzyma za to żadnej kary.
Z mojej strony chcialam przeprosić, że nie zostały ogłoszone standardowe ustawienia serwera (jak brak ochronki). W przyszłości będą one odnotowane za każdym razem.

W związku z tym, że dla części graczy nie było to oczywiste, w dniu dzisiejszym każdy gracz na gonzalesie otrzyma rekompensatę (znajdziecie nowe rpzedmioty w swoim plecaku). Zaś następny konkurs na Gonzalesie będzie organizowany przeze mnie, tak jak bywało to na początku.
Indywidualne sprawy związane z Gonzalesiem proszę poruszać w supporcie.
Życzymy miłej zabawy i trzymam kciuki za wygraną.
Pozdrawiam,
Etriel