DeletedUser
Gość
Gość
Na większość światów poniżej świata 11 admini powinni zrobić szybko jakiś event dla zachęty ::
Zwłaszcza na czwórce
Na większość światów poniżej świata 11 admini powinni zrobić szybko jakiś event dla zachęty ::
Chcemy coś na s8 !
Bo powoli Umieramy
A gdyby tak np. wybrać po 4 graczy najlepszych z obrony oraz ataku, a nie ogólne z bitwy ? To było by zdecydowanie bardziej zadowalające chyba dla wszystkich.
Na podstawie jakiego kryterium?
Onufry podpowiem Ci bo widać że nie domyśliłeś się
chodziło o to by kryteria dotyczyły po 4 graczy z obrony i ataku bo tak to większość dostanie obrona - no dzisiaj raczej na pewno i jutro pewnie też.
Event na s4 już był.Zwłaszcza na czwórce
Na s8 też.Tak! Tak! Event na ś8! Nigdy nie mieliśmy niczego fajnego. Łapki w górę! :mel:
Wszystko jest w pierwszym poście tego tematu.No i jak się udała pierwsza bitwa?
Posiadam kilka zdolności, ale jasnowidzenie do nich nie należy. Pracuję jednak na tym.
taaa, 4 z ataku, 4 z obrony, razy 3 bitwy... 24 nagrody i potem flame na 10 stron jak było w przypadku Geronimo, że nagród za dużo.
Nie wiem o co chodzi w wypowiedzi powyżej.
Nagrody były ustalone przed eventem. Miało ich być 12, będzie 24. Będą takie, jakie ustaliliśmy przed rozpoczęciem eventu i nic co się wydarzy w trakcie eventu na jakość nagród nie wpłynie.
No dobra, 12 źle, 24 źle. Wylosujmy 4 osoby i nie dajmy im nic. 20 będzie, ale też będzie źle.
aczkolwiek byc moze po prostu jestem nieuwaznym czytelnikiem, ale wydaje mi sie ze my wciaz nie wiemy jakie to maja byc nagrody.
obawa moja wynikala z tego, ze byc moze (jesli mam nadzieje tak mialo byc) nie tak chetnie podarujecie... dajmy na to - jakies unikatowe bronie czy upominki w liczbie 24, czy wiecej, skoro pierwotnie mialo byc ich 12 - wiec faktycznie mowa tu o unikatach w skali serwera
jesli natomiast nie mamy sie o co martwic - to pozostaje cierpliwie czekac.