Nigdy czegoś takiego nie widziałem, nie wiem czemu, a w sumie to z chęcią podzielę się z innymi tym co mogę odnośnie bycia w TWT jako były user, więc jeśli ktoś ma jakieś fajniutkie pytania i będę mógł na nie odpowiedzieć to walcie śmiało ;]
Najlepiej to uwierzyć w kłamstwa i zapomnieć o prawdzie, przynajmniej cie serce nie będzie bolało, ale to nawet w życiu. KcLepiej kłamać w oczy i piąć się po szczeblach w firmie czy mówić prawdę i stać w miejscu?
Nie zostałem zwolniony, bo nie łączyła nas żadna umowa ;]Witam panie Ebol za co pan został zwolniony z twt?
Generalnie to są "wytyczne", których trzeba pilnować, ale można działaś tyle ile się chce jak ma się za dużo czasu.Działałeś w teamie ile chciałeś czy miałeś jakieś konkretne obowiązki, czas "pracy"?
Nikt nic nie mówi, żeby było lepiej, ważne żeby nie było gorzejW sumie TWT do rządu by sie nadawała. Kłamią jak z nut, ale mówią ze wszystko dają nam zeby bylo lepiej![]()
Generalnie to są "wytyczne", których trzeba pilnować, ale można działaś tyle ile się chce jak ma się za dużo czasu.
Kiedyś zapytałeś czemu cię nie lubię?
Odpowiedziałem, że żle widzisz świat i spostrzegasz żle innych!
MIAŁEŚ OKAZJĘ przekonać się jak jest od kuchni, ale nie płacz teraz i graj albo znikaj.
Większość nie wie o czym piszę, ale to nie było adresowane do wszystkich.
![]()
Widziałem wiadomości Pana "Eboli" dzień przed...hmm...niefortunnym odejściem z Drużyny The West, które równie dobrze mógł pisać piętnastolatek o nieustabilizowanej sytuacji hormonalnej, a nie ktoś kto zajmuje stanowisko w administracji gry i powinien świecić przykłademAkurat odkąd Ebola dostał "posadę" w TWT to mocno ograniczył swoje "kontrowersyjne wypowiedzi", przynajmniej na forum![]()
Czy jest prawdą jakobyś odszedł/został poproszony o odejście z TWT ze względu na swoje kontrowersyjne wiadomości i zachowanie na czacie, które nie przystoi komuś piastującemu takie stanowisko?
ponieważ ograniczyłem swoją aktywność w grze do minimum i przez 3 dni przed odejściem nie logowałem się nawet do gry.