Dzis bedzie aktualizacja regulaminu pod tym katem31. Pojedynki pomiędzy graczami są dozwolone, jednak obowiązuje zakaz wyznaczania/odbierania nagród w pojedynkach. Pierwsze wykroczenie (wyznaczenie/odebranie nagrody) zostanie uznane jako ostrzeżenie. Drugie uznane jako dyskwalifikacja osoby popełniającej wykroczenie.
39.Zabronionym jest wybudowanie w mieście budynku - grabarz. W przypadku pierwszego wybudowania gracz otrzymuje ostrzeżenie. Ponownie złamanie tego zakazu skutkować będzie wykluczeniem z konkursu dla gracza, który postawił budynek. Grabarz będzie kasowany przez zespół The-West Team po każdorazowym wybudowaniu.
sie wykluczaja chyba co nie?
Jak nie ma grabarza nie mozna robic pvp![]()
Dzis zostanie dodany odpowiedni zapis uwzględniającyWitam serdecznie, fajniutki evencik tego owego, ale jeden punkt moim skromnym zdaniem do przemyślenia.
Z powodu sezonu urlopowego nie byłoby głupim pomysłem zwiększenie liczebności drużyny do 6 osób, a bitwy zostawimy w formacie 5v5. Jedna osoba byłaby zawsze w rezerwie w wypadku jakichś urlopów/wyjazdów/L4/sraczki. Dzięki temu jest szansa na więcej potencjalnie chętnych drużynek.
Dorzucamy wtedy punkt o konieczności może 2/3 bitew dla każdego żeby dostać nagrodę i każdy zadowolony.
Pozdrawiam cieplutko
Data startu eventu pozostanie niezmienionaProszę o zmiane daty startu na po 6 lipca bo bede na wakacjach, a co to za gonzales beze mnie
+1. Wszyscy z topki nafurani klikaja pracki nawet w nocy.jak dla mnie to termin eventu całkiem nie trafiony, po co ruszył ten nowy zdechlak? połowa podjaranych klikaczy wciąga ścieżkę i napierdziela na westporcie. ile będzie konkretnych teamów? lepiej od razu znajomkom dopisać itemy gringo![]()
w Polsce wszystkie skrypty zabronione ale na ogólnoświatowych eventach można używać bo tam to normalne a tutaj 1000 lat za ugandyjczykami@kruK629 Czy dozwolone będzie używanie TWIRa czy wszystkie skrypty są zabronione?
Twit będzie dozwolony odpowiedni zapis pojawi sie niedługo, pozostałe skrypty będą niedozwolone@kruK629 Czy dozwolone będzie używanie TWIRa czy wszystkie skrypty są zabronione?
Mecze w formacie Atak lub obrona w fazie grupowej nie przewidziane są rewanże.
Zespół techniczny pracuje w pocie czoła aby odbyło się losowanieczy losowania będą odbywać się w ramach nagrania live?
skąd mamy pewność że kulki nie będą podgrzewane?