Nie było Cię chyba na evencie miedzynarodowym, więc chciałem Cię tylko poinformować że tego gonzalesa prowadzi człowiek bez którego pewnie międzynarodówka by jebła po dwóch tygodniach bo nie byłoby komu nawet bitew wyzwać.
Co polski event jest właściwie to samo. Jebać Kruka. Chujowy event.
Może po prostu nie zapisujmy się wszyscy na eventy który robi Kruk i poczekajmy na event który zrobi inny admin ? Ano tak. Nie doczekamy się takiego.
Dobra dobra już bez lizania dupci, kruk sam sie przyznał ze zwalił event. I kruk teraz do ciebie.
1. Z tego co widzę to organizujesz to sam, nie jesteś w stanie ogarnąć całego eventu solo, odpowiadać na tickety i zarządzać całym gonza. Dobre twt mamy skoro nikt nie raczył ci pomóc szacuneczek. To, że podobno andisz podpalił forty to niesamowita pomoc czapki z głów.
2. Nie wiem czy tym krukiem testowałeś na bitwach te sety oraz poziomy, które dałeś czy po prostu stwierdziłeś a będzie fajnie ciekawie, coś nowego niech se testuja. Jeżeli nie testowałeś to nie powinieneś nawet podejmować się organizacji eventu fortowego.
3. Zmieniasz zasady w trakcie trwania eventu wiec nie ma co traktować cię jako osobę poważną, dodatkowo klasycznie zabezpieczenie twt
"Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmiany regulaminu w każdym momencie trwania konkursu."
, ja moge przegrac i mnie to nie zaboli, ale każdy wie że "zasad w trakcie gry się nie zmienia" ale w twt to jest klasyczek.
4. Przypominam, że na tym evencie jest możliwość wydawania bryłek i ludzie klikali premki, event niepo czy inne wspomagacze z shopa, żeby rywalizować w różnych konkurencjach na tym gonzie więc te osoby, które wydały swoją kaskę mogą czuć się wkurzone że są waleni co jakiś czas. Dodatkowo psuje to zdrową rywalizację, bo nawet nie mogłeś dać tego medalu vipa dla wszystkich na czas trwania eventu tylko trzeba zabrylić albo przeklikać pracki żeby sobie za 2.25kk kupić worek z bryłkami oh yea.
5 System losowania drużyn był poruszany wielokrotnie, tutaj też tragedia.
6. Punkt 30 regulaminu to jest śmieszny sam w sobie "Osoby nieaktywne podczas rozgrywek nie otrzymają nagrody → wymagane 50% obecności na bitwach" ciekawe, bo jeżeli taktyka na bitwe opiera się na tym że danej klasy postaci po prostu nie wystawiamy na przeciwnika to znaczy, że ta osoba ma nie dostać nagrody, bo po prostu nie jest na bitwie a jak chce potencjalną nagrodę to musi na siłę być wrzucona na bitwe?
Nie mam nic do ciebie jako człowieka, ale wyruchałeś ludzi do spodu na tym gonzalesie i każdy tutaj rzuca jakieś pomysły i swoje racje, aby tylko się doczłapać do gringo żeby je wyciągnąć na trupa. W sumie kasacja tego gonzalesa i oddanie ludziom bryłek to jeden z lepszych pomysłów niż na siłę ciągnięcie tego wózka z gnojem. Czasu ludziom nie zwrócisz a danie 1 itemka gringo każdemu uczestnikowi niby z punktu widzenia ogółu jest sprawiedliwe, ale krzywdzące dla tych co mają szanse na zgarnięcie miejsc 1-3. Mam nadzieję, że w następnych gonzalesach event, który będzie przygotowany i nadzorowany przez TEAM, będzie od startu do końca z TYMI SAMYMI ZASADAMI i przede wszystkim WYRÓWNANY.