Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skrzyni Mrocznego nie będzie dodatkowejCo z 3 skrzynią z jazdą mrocznego? Możemy tę drugą puścić do żyda czy zostanie dodana brakująca skrzynia?
@kruK629 to niezły system szwajcarski jak drużyna która ma 2pkt gra z drużyną która ma 0pkt XDDDDDD
Kolejna kwestia to wybór strony atakującej/obrońcy, jak ci się randomowo wklei tam dasz atakującego i obrońce? Wildy/ToxicCrew/Kotki Aziksa mają drugą obronę pod rząd, a jak widać na załączonym obrazku obrona ma przewagę..
Pary nie sa dobierane na podstawie punktów tylko tego co na nie sie składa a jest to bilans wygranych/przegranychNie ma żadnej powtórki par po 3 rundach , strony można mieć te same pod rząd, walk nie ma z punktacją zbliżoną, filmików z losowań też nie. To jak odbywa się
Pary nie sa dobierane na podstawie punktów tylko tego co na nie sie składa a jest to bilans wygranych/przegranych
Losowanie odbywało sie, ze najpierw spośród druzyn z bilansem 0-2 została wylosowana Para, jedna drużyna została wylosowana wiec przeszła do puli 1-1. Następnie spośród druzyn 2-0 także została wylosowana para i drużyna niewylosowana przeszła do puli.
@maciek-miki-tcz Czy pisałeś o udostępnienie losowania?
Nie przypominam sobie, z racji ze plik zajmuje dużo, udostępniam z mojego prywatnego konta (nie chce tego rzucać na publiczne forum)
Chyba nie o to chodzi w tej fazie żeby ktoś zagrał 5 obron a inni 5 ataków. Mam nadzieję że w miarę możliwości wszystkie ekipy zagrają po 3 ataki i obrony.imo sideselection tutaj dla teamu z wieksza iloscia pkt by bardziej oddał, sa 3 dni jeszcze do tych bitek
xD?Już teraz widać tendencję, że obrony wygrywają poprzez obronienie fortu przez 55 rund. W jaki sposób będzie rozstrzygane, kto gra dalej w rundzie pucharowej, gdy każda drużyna będzie w ten sposób wygrywać swoje obrony?
Na ten moment mam w głowie dwa rozwiązania dot. danej sytuacji, o szczegółach poinformuje przed startem fazy pucharowejJuż teraz widać tendencję, że obrony wygrywają poprzez obronienie fortu przez 55 rund. W jaki sposób będzie rozstrzygane, kto gra dalej w rundzie pucharowej, gdy każda drużyna będzie w ten sposób wygrywać swoje obrony?
No pewnie pucharowa będzie w formacie bo3 albo bo5. I drużyna z wyzszym seedem wybiera pierwsza stroneJuż teraz widać tendencję, że obrony wygrywają poprzez obronienie fortu przez 55 rund. W jaki sposób będzie rozstrzygane, kto gra dalej w rundzie pucharowej, gdy każda drużyna będzie w ten sposób wygrywać swoje w rundzie ?
ja bym grał kosówke o wybór stronyNo pewnie pucharowa będzie w formacie bo3 albo bo5. I drużyna z wyzszym seedem wybiera pierwsza strone
w Krakowie?ja bym grał kosówke o wybór strony
rel? @Fatmag
nagrody dodatkowe zostaną zakończone po pierwszej fazie turnieju (szczegóły zostaną podane w momencie drabinki turnieju
Data i godzina zakończenia pierwszej fazy zostanie podana przy publikacji losowania VI Rundy@kruK629
Mam pytanie co do nagród dodatkowych -
kiedy dokładnie następuje zakończenie pierwszej fazy turnieju - koniec fazy grupowej?
Czy jest to 20.07 23:59 czy moment kiedy ostatnia bitwa się skończy? Dokładnie który snapshot z rankingów (doświadczenia,pojedynków, przygód ,bitew fortowych i osiągnięć) będzie brany pod uwagę?
pytanie czy długość rund nie jest za-hardcodowana, zanim stażysta przekopie się przez spaghetti kod to minie z 2 lataHej. izak5
Wpadłem na taki pomysł na następnego Gonzalesa .
Szybkie mistrzostwa fortówO
Rundy po 10 sekund.
Daj lajk ja ci sie podoba
Jest, zależy od tego ile osób pozostało przy życiu - w przypadku takich małych walk jest właśnie taka krótkapytanie czy długość rund nie jest za-hardcodowana, zanim stażysta przekopie się przez spaghetti kod to minie z 2 lata
proponuję dodać do formatu Blitz 105 rund na bitwę, nie będzie problemu że komuś zabraknie czasu na wybicie