Ustawiłaś to ty hotel agniecha, wyłaz i walcz<Post został usunięty z uwagi na naruszenie regulaminu forum>
Ustawiłaś to ty hotel agniecha, wyłaz i walcz<Post został usunięty z uwagi na naruszenie regulaminu forum>
https://forum.the-west.pl/index.php?threads/regulamin-forum.16689/ <--------aha czemu zartas usuwa mi posty
Można gdzieś oglądać jak sie pocą na tym serwerze?
Samo podlinkowanie źródła jest idiotyczne.
Można gdzieś oglądać jak sie pocą na tym serwerze?![]()
Miałeś nosa kumpluCo tu dużo pisać po 1 dniu śmiało można było już zasądzić podium, Brawo Wild Guns,brawo Patryki,dobrze zagraliście i oby do końca!
Szacunek Rolas i IroFajnie było całe te. Szacunek Wild Guns, szacunek Shiko i szacunek Przemko.
również szacunek2>4
// those who knows
Jak to jest że z poprzednich gonzalesów ludzie brali normalnie 2x czapki gringo np i nie było problemu a teraz nagle jest? To ja tylko po to nie spałem w pracy żeby teraz zamiast dwóch czapek, które jako jedyne mają jakąś wartość brać jakiś obejszczany pasek pod drop produktów? Już pominę sam fakt że informacja taka powinna być podana przed rozpoczęciem rozgrywki a nie po zakończeniu.Muszą być wybrane różne przedmioty (nie można dwóch tych samych przedmiotów) z zestawu El Gringo lub Speedy Gonzalesa
+1, nie ma to jak czuć się oszukanym po evencie, ale chyba to standard tutaj.Jak to jest że z poprzednich gonzalesów ludzie brali normalnie 2x czapki gringo np i nie było problemu a teraz nagle jest? To ja tylko po to nie spałem w pracy żeby teraz zamiast dwóch czapek, które jako jedyne mają jakąś wartość brać jakiś obejszczany pasek pod drop produktów?
Większych błędów nie było, lecz co gonzales zdarzają się te same "małe" błędy które są lekko irytujące.Jeśli macie jakieś uwagi, spostrzeżenia co do wydarzenia - podzielcie się ze mną - możecie wiadomość na forum, poprzez zgłoszenie - będę wdzięczny
Oj tak, co gonzalesa trzeba wkurzyć pewną grupę graczy, bez tego nie ma żadnej frajdy dla twtWiększych błędów nie było, lecz co gonzales zdarzają się te same "małe" błędy które są lekko irytujące.