Gonzales Pojedynkowy - 2024 - dyskusja

Status
Zamknięty.
Muszą być wybrane różne przedmioty (nie można dwóch tych samych przedmiotów) z zestawu El Gringo lub Speedy Gonzalesa
Jak to jest że z poprzednich gonzalesów ludzie brali normalnie 2x czapki gringo np i nie było problemu a teraz nagle jest? To ja tylko po to nie spałem w pracy żeby teraz zamiast dwóch czapek, które jako jedyne mają jakąś wartość brać jakiś obejszczany pasek pod drop produktów? Już pominę sam fakt że informacja taka powinna być podana przed rozpoczęciem rozgrywki a nie po zakończeniu.

Jak to jest że z poprzednich gonzalesów ludzie brali normalnie 2x czapki gringo np i nie było problemu a teraz nagle jest? To ja tylko po to nie spałem w pracy żeby teraz zamiast dwóch czapek, które jako jedyne mają jakąś wartość brać jakiś obejszczany pasek pod drop produktów?
+1, nie ma to jak czuć się oszukanym po evencie, ale chyba to standard tutaj.
Szkoda że o regułach dowiadujemy się po zakończeniu serwera.

Pamiętajcie koledzy Ken udowodnił,że gonzalesy można grac na mulciakach i poza 3 dniami bana nie ma żadnej kary.Gratki support za pompowanie takiego syfu. (nie licząc tego syfu git gonzalesik)

Aha czyli jesteśmy gorszymi graczami, drugiej kategorii, rok temu po fortowym nikt nie miał problemu wziąć dwie czapy.. Zajebiście, odechciewa się grać z takim oszukańczym podejściem

Jeśli macie jakieś uwagi, spostrzeżenia co do wydarzenia - podzielcie się ze mną - możecie wiadomość na forum, poprzez zgłoszenie - będę wdzięczny
Większych błędów nie było, lecz co gonzales zdarzają się te same "małe" błędy które są lekko irytujące.
-> infinity kasa, w tym przypadku były to dynie które dało się kupić za "0" w sklepie a sprzedać za kase (taka sytuacja wystąpiła już na co najmniej 2 gonzalesach, plus za szybką reakcję po zgłoszeniu błędu)
->wyłączenie ulepszania przedmiotów za bryłki (fakt, nie było to wpisane w regulaminie - przeoczyłem, lecz jak większość rzeczy jest F2P to trzymajmy się tego)
-> trzymanie się co jest w sklepie a czego nie ma (miało nie być konfederata itp. a był - w tym przypadku nie wpłynęło to na przebieg konkursu)
Wspomniałbym jeszcze o wyłączeniu losowania handlarza za bryłki ale nie wiem czy fizycznie jest to możliwe do wyłączenia (tak jak cyrk wędrowny).
To takie drobnostki ale warto na nie zwrócić uwagę następnym razem.

Status
Zamknięty.
Do góry