bondziorno
od około tygodnia mam straszne problemy z wystartowaniem światów
problem występuje zarówno na chrome na PC jak i na chrome-android
o ile strona główna the-west ładuje się zazwyczaj bez żadnego problemu o tyle wejście na jakikolwiek świat to przynajmniej 2-3 restarty chrome
czasami ładuje się coś takiego, na chrome-PC i chrome-android na telefonie:
najczęściej zamula po kliknięciu na jakiś świat i kiedy ma ładować elementy xx/263 zawiesza się na "bootstraping loader"
czasami załaduje się świat po czym nie aktualizuje mapy po przesunięciu, nie ładuje grafik
usuwałem już cookies, pliki pamięci podręcznej itp. itd.
internet działa w tym czasie bez zarzutu, równolegle wszystko inne działa bezproblemowo
problem występuje tylko na chrome i chrome na telefonie od około tygodnia
//sorry, że w tym dziale, ale do tego z problemami bezpośrednimi w grze chyba też nie pasuje
od około tygodnia mam straszne problemy z wystartowaniem światów
problem występuje zarówno na chrome na PC jak i na chrome-android
o ile strona główna the-west ładuje się zazwyczaj bez żadnego problemu o tyle wejście na jakikolwiek świat to przynajmniej 2-3 restarty chrome
czasami ładuje się coś takiego, na chrome-PC i chrome-android na telefonie:
najczęściej zamula po kliknięciu na jakiś świat i kiedy ma ładować elementy xx/263 zawiesza się na "bootstraping loader"
czasami załaduje się świat po czym nie aktualizuje mapy po przesunięciu, nie ładuje grafik
usuwałem już cookies, pliki pamięci podręcznej itp. itd.
internet działa w tym czasie bez zarzutu, równolegle wszystko inne działa bezproblemowo
problem występuje tylko na chrome i chrome na telefonie od około tygodnia
//sorry, że w tym dziale, ale do tego z problemami bezpośrednimi w grze chyba też nie pasuje