google chrome - ładowanie światów

bondziornopif_paf
od około tygodnia mam straszne problemy z wystartowaniem światów
problem występuje zarówno na chrome na PC jak i na chrome-android
o ile strona główna the-west ładuje się zazwyczaj bez żadnego problemu o tyle wejście na jakikolwiek świat to przynajmniej 2-3 restarty chrome
czasami ładuje się coś takiego, na chrome-PC i chrome-android na telefonie:
image.png

najczęściej zamula po kliknięciu na jakiś świat i kiedy ma ładować elementy xx/263 zawiesza się na "bootstraping loader"
image.png

czasami załaduje się świat po czym nie aktualizuje mapy po przesunięciu, nie ładuje grafik

usuwałem już cookies, pliki pamięci podręcznej itp. itd.

internet działa w tym czasie bez zarzutu, równolegle wszystko inne działa bezproblemowo
problem występuje tylko na chrome i chrome na telefonie od około tygodnia :(

//sorry, że w tym dziale, ale do tego z problemami bezpośrednimi w grze chyba też nie pasuje hahahaha!

Gra jest powoli zamykana, zatem losowym graczom pojawiają się takie problemy. Akurat trafiło na Ciebie, żegnaj <:)

bondziornopif_paf
od około tygodnia mam straszne problemy z wystartowaniem światów
problem występuje zarówno na chrome na PC jak i na chrome-android
o ile strona główna the-west ładuje się zazwyczaj bez żadnego problemu o tyle wejście na jakikolwiek świat to przynajmniej 2-3 restarty chrome
czasami ładuje się coś takiego, na chrome-PC i chrome-android na telefonie:
image.png

najczęściej zamula po kliknięciu na jakiś świat i kiedy ma ładować elementy xx/263 zawiesza się na "bootstraping loader"
image.png

czasami załaduje się świat po czym nie aktualizuje mapy po przesunięciu, nie ładuje grafik

usuwałem już cookies, pliki pamięci podręcznej itp. itd.

internet działa w tym czasie bez zarzutu, równolegle wszystko inne działa bezproblemowo
problem występuje tylko na chrome i chrome na telefonie od około tygodnia :(

//sorry, że w tym dziale, ale do tego z problemami bezpośrednimi w grze chyba też nie pasuje hahahaha!
1. zresetuj ciastka w przeglądarce
2. zmień połączenie sieciowe np. z wifi na dane komórkowe
3. czasem prywatny DNS odwala więc pozmieniaj ustawienia

1. zresetuj ciastka w przeglądarce
2. zmień połączenie sieciowe np. z wifi na dane komórkowe
3. czasem prywatny DNS odwala więc pozmieniaj ustawienia
ciastka i dane podreczne juz czyscilem kilka razy
95% gram z kompa i takie cyrki sie dzieja tylko na chrome :(

zazwyczaj restart lub dwa przegladarki wystarczaja i zaskakuje bezproblemowo, ale dalej szukam przyczyny zeby nie trzeba bylo sie bawic w startowanie chroma kilka razy :D
adblocki, rozszerzenia tez wylaczalem i nic sie nie zmienia

ciastka i dane podreczne juz czyscilem kilka razy
95% gram z kompa i takie cyrki sie dzieja tylko na chrome :(

zazwyczaj restart lub dwa przegladarki wystarczaja i zaskakuje bezproblemowo, ale dalej szukam przyczyny zeby nie trzeba bylo sie bawic w startowanie chroma kilka razy :D
adblocki, rozszerzenia tez wylaczalem i nic sie nie zmienia

jeszcze zmienilem dnsy na 8 8 8 8 i 8 8 8 4, moze akurat zadziala <:)

a weź chrome odinstaluj i zainstaluj od nowa
mi ktoras wersja chrome ostatnio tez psikusy robila
nie w the wescie no ale robila

nowe objawy (chrome PC):
po zalogowaniu zdarza sie ze przestaja przez jakis czas ladowac sie raporty/podglad fortow
czat dziala normalnie, po xx sekundach wraca do normy albo po restarcie przegladarki
ewidentnie wyglada to na jakis timeout tylko do westa i w moim przypadku tylko na chrome
na chrome android bez zmian, czyli tez restarty przegladarki pomagaja

W ostatnim czasie wszyscy zaczęli aktualizować skrypty - bardzo nieumiejętnie i się wywalają xD.
Tak łopatogicznie tłumacząc skrypty nachodzą na siebie podczas ładowania i się mocno rozjeżdżają

W ostatnim czasie wszyscy zaczęli aktualizować skrypty - bardzo nieumiejętnie i się wywalają xD.
Tak łopatogicznie tłumacząc skrypty nachodzą na siebie podczas ładowania i się mocno rozjeżdżają

tak łopatologicznie identycznie mi giereczke odpalilo na telefonie
tak samo logowanie nie dziala na telefonie
i problem tylko na chrome, wieczny timeout. problem sie zapisac na bitwe, problem odpalic raport :D

zasilacz z czarnej listy albo sinusoida pradu przemiennego odwrocona o 180st. trzeba wlozyc gwozdzia do kontaktu i powinna sie naprawic <<:-]

Do góry