http://prntscr.com/6qbnyu
jak w temacie gość se lata na bank w 1 rundzie olewając inne osoby idące na wiatrak dlatego jestem za jak najszybszym wprowadzeniem ignorów graczy w przygodzie swoją drogą nic nie robicie aby taki element jak czteroręki wyeliminować dlatego przygody wyglądaja jak wyglądają zapewniam Cię że w każdej grze jak go zobaczę w swojej drużynie zoofuje

albo coś z tym zrobicie !! Zatem przekornie - Co wy tam robicie prócz info że przekleństwo na forum ...info na pw (wystarczy przeanalizować grę tego gościa -grę zespołową ma gdzieś chyba ze zamierzacie wprowadzić instancje 1;1 a przekleństwa wynikają z mojej niemocy
"Co do utrudniania gry, nie do końca jest się bezkarnym. " nie wiem przy tym Eteriel jak to rozumieć dla mnie parodia jest wybacz tego co piszesz a co ten gość odwala...
Akurat brałem udział w tej Przygodzie, więc odniosę się do tej sytuacji.
Każdy gracz ma własną taktykę. Przecież nikt nikomu nie zabroni grać po swojemu. Jedynym wyjściem na chwilą obecną jest przerywanie Przygody przy wyborze umiejętności. Polecam także stworzyć listę osób, z którymi niekoniecznie macie przyjemność grać. My, jako TWT, staramy się przekazywać wszystkie sensowne wskazówki graczy wyżej, by nieco usprawnić rozgrywkę, a karanie za wulgaryzmy to nasz obowiązek, którego musimy przestrzegać.
Co do tego, że zoofowałeś. Jest to, według mnie, najbardziej denerwujące zachowanie graczy. Mi także zdarza się zoofować - z przyczyn technicznych, czy też na rundę, by zmienić ubranie czy ustawić pracę.
Nie wiem dlaczego w tamtej sytuacji offowałeś, niejednokrotnie grałem z Czterorękim, jego taktyka czasami przynosi skutek.
Pozwolę i ja sobie wrzucić SS.
Przygoda
Dla Twojej informacji. Dla ostatniej osoby z waszej drużyny, która jako jedyna nie opuściła rozgrywki daliśmy obronić bank. Lubisz tak odpłacać pięknym za nadobne?