Rowerem bym pojechał, ale trochę zimnoNo jestem skonsternowany.
Biorac pod uwage, ze miewałes obsuwy na Gonz z poblikacja zadan, bo ci sie pociag spoznial, to sugeruje powaznie przemyslec swoje finansowe priorytety![]()

Rowerem bym pojechał, ale trochę zimnoNo jestem skonsternowany.
Biorac pod uwage, ze miewałes obsuwy na Gonz z poblikacja zadan, bo ci sie pociag spoznial, to sugeruje powaznie przemyslec swoje finansowe priorytety![]()
ŻycieCo nie zmienia faktu, że Tobie dość często we mnie ....
Powoli zbliżam się do wyznaczonego celu i przyjdzie czas na granie przygód innym kontem ze świata Blackfoot. Wartość bojowa ekwipunku na tamtym świecie wymusi również inny styl gry, może nawet bardziej Ci odpowiadający.Dziwię się że z takim podejściem tworzysz tą grę ..... Życie ....czasami tak się zdarza ..... Liczę na to że sie ogarniesz.
Piłka nożna, kolarstwo, snooker, Formuła 1, MotoGP, skoki narciarskie, technika, konstrukcje stalowe i mosty, samoloty i to tak na szybko co wpadło do głowyCzym się interesujesz?
To samo, co Pan DM ze streama.co sądzisz o graczu smerfastyczniexd
Wydaje mi się, że nigdy z nim o niczym nie gadałem.toro rosso też się interesuje wyścigówkami czy gadałeś z nim o nich
Gimnazjów już nie ma :Odzieciaki poniżej gimbazy powinny grać w tw czy nie jak sądzisz
Ronandinho, Serenaulubiona tenisistka,piłkarz
Zależy co kto woliczy meserszmit to najlepszy samolot czy są lepsze
czy grając w tw zgodzilbys sie z przysłowiem co dwie glowy to nie jedna