DeletedUser
Gość
Gość
Ja bym z chęcią zobaczył wynik tych co wygrywali loterie bo tam należałoby rekordu szukać.
http://scr.hu/6cj5/cgevt tylko 406k
Podbipięta niby ponad 1 mln już ma
Ale może w top 10 będę
Ja bym z chęcią zobaczył wynik tych co wygrywali loterie bo tam należałoby rekordu szukać.
Uwaga, ten rekord jest jeszcze z czasów przed wprowadzeniem aktualki obniżającej lvl pojedynkowy do 450.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/2f71a6a14368b9d8
ktomaszewki2- 20 915 expa ogólnego i 4 101 expa pojedynkowego(świat 1)
Odległości przebyte na:
a) pieszo - 26.024
b) ośle - 172.240
c) koniu - 17.279.346
d) kłusaku - 7.658.630
e) łącznie - 17.305.370
Tylko coś tu jest ostro nie halo, bo 26024+172240+17279346+7658630=25136240, a nie 17305370
![]()
Maksymalna ilość pieniędzy zdeponowanych jednorazowo w banku - $1.009.379
![]()
Najdrożej sprzedany przedmiot w grze - $100000
![]()
Najdrożej wylicytowany przedmiot w grze - $20
![]()
o lol 406k ile to na złotówki.
a wy mówicie że ci co biorą udział w loteriach to wydają kupę kasy![]()
o lol 406k ile to na złotówki.
a wy mówicie że ci co biorą udział w loteriach to wydają kupę kasy![]()
Wiesz Mumin gra na s10 więc już trochę gra poza tym pewnie ma tam ten wór kupiony co daje bryłki, do tego dochodziły wpływy z kiedyś tak popularnych wypełnianych ankiet za co bryłki leciały w sporych ilościach.
Wiec nie na wszystkie bryły kasa realna została wydana.
Ja u siebie na BF mam chyba z 50 tys bryłek wydanych a praktycznie nic na nie nie wydałem.
A wracając do tych ankiet , to Ci co mieszkają poza Polską mieli ułatwione zadanie bo mieli praktycznie dostęp do lepszych ankiet i tu IG dało ciało bo jakby nie patrzeć to wypaczyły one trochę rywalizację.
Zresztą podobnie jest teraz gdy sporo osób gra u Nas mieszkając za granicą a wiadomo że tam przeważnie lepsze zarobki mają i łatwiej im w przeciwieństwie do większości Polaków wydać kasę na bryły.
Wiesz Mumin gra na s10 więc już trochę gra poza tym pewnie ma tam ten wór kupiony co daje bryłki, do tego dochodziły wpływy z kiedyś tak popularnych wypełnianych ankiet za co bryłki leciały w sporych ilościach.
Wiec nie na wszystkie bryły kasa realna została wydana.
Ja u siebie na BF mam chyba z 50 tys bryłek wydanych a praktycznie nic na nie nie wydałem.
A wracając do tych ankiet , to Ci co mieszkają poza Polską mieli ułatwione zadanie bo mieli praktycznie dostęp do lepszych ankiet i tu IG dało ciało bo jakby nie patrzeć to wypaczyły one trochę rywalizację.
Zresztą podobnie jest teraz gdy sporo osób gra u Nas mieszkając za granicą a wiadomo że tam przeważnie lepsze zarobki mają i łatwiej im w przeciwieństwie do większości Polaków wydać kasę na bryły.
kserdel, nie chwal sie ze tylko ty na Ari![]()
a ty się nie chwalisz top 1 zmieniających miasta i sojusze??
- najdrożej sprzedany przedmiot w grze - $100000, szymmirr, s1