Ja wybieram się na imprezę gdzie kapusta i kiełbasa jest popijana z wielkiego kufla Oktoberfastczy w tym Roku będzie po Wakacjach Planowane Spotkanie TWT i innych Adminów z Graczami ?
Twój post nie naruszał regulaminu krokieciki.O jego wypociny usuneliście, mojego posta odnoszącego do jego słów już nie. Moderator jak zwykle w formie xd.
Mogę usunąć jeśli tego sobie życzyszO jego wypociny usuneliście, mojego posta odnoszącego do jego słów już nie. Moderator jak zwykle w formie xd.
siema boski60011Ania ,,gra już umarła ,,dlaczego dajecie punkty karne...ludziom którzy mnie obrażają na czacie??
Ja nic nie zgłaszam a oni spinę mają do mnie, że zgłaszam ,,,i dalej swoje robią ...
Co możecie z tym zrobić ?
dziekuje stif32czy zamierzacie mianować na Moderatora kogoś z moich Zastępców z TW ?
ponieważ Graczy tacy jak Azisk i HaraczJaracz nie nadają się na Moderatora
ale Gracze tacy jak Krokieciki,Lukasiken12 nadają się idealnie
Kto Cię obraża drogi przyjacielu? Powiedz to tak im nagadam że pójdzie im w piętyAnia ,,gra już umarła ,,dlaczego dajecie punkty karne...ludziom którzy mnie obrażają na czacie??
Ja nic nie zgłaszam a oni spinę mają do mnie, że zgłaszam ,,,i dalej swoje robią ...
Co możecie z tym zrobić ?
dzięki stif32czy zamierzacie mianować na Moderatora kogoś z moich Zastępców z TW ?
ponieważ Graczy tacy jak Azisk i HaraczJaracz nie nadają się na Moderatora
ale Gracze tacy jak Krokieciki,Lukasiken12 nadają się idealnie
Widzisz kto Ania ,,i nic nie da sie z tym zrobić ,,,regulamin wiąże ci ręce