Deleted User - 2102075
Gość
Gość
Jakieś ciekawe pomysły na śniadania? Czymś poratujecie?
a co na przykład dzisiaj jadłeś na śniadanieNajlepsze Śniadania w Krakowie,Sopocie i Warszawie Serwują
Kilo koksu :xa co na przykład dzisiaj jadłeś na śniadanie
Jakieś ciekawe pomysły na śniadania? Czymś poratujecie?
dziękuję za Zaproszenie Kumplu, z chęcią wpadnęNa Śniadanie Zapraszamy z moją Agnieszką do Naszego Hotelu do Krakowa
Ja polecam 4 piwka na śniadanie. Taka drobna rozgrzeweczka przed wieczorem.Jakieś ciekawe pomysły na śniadania? Czymś poratujecie?
W innym temacie wspomniał, że pracuje na budowie. Więc taka propozycja + małpka wydaje się idealna.Ja polecam 4 piwka na śniadanie. Taka drobna rozgrzeweczka przed wieczorem.
z czym są kanapki sportowe?Nie polecam Alkoholu bo Alkohol dla Sportowca Szkodzi Zdrowiu lepiej zdrowo się odżywiać typu sałatka z warzywami i kurczakiem lub z ryżem lub sałatka Grecka,kabanosy,szynka,ogórek,różnego typu omlety lub kanapki sportowe,
Z kawałkami kurczaka z sałatą lodową lub pekinka, z rzodkiewkami lub pomidor,szynka,ser lub masłem roślinnym lub też batony proteinowe lub omlety z warzywamiz czym są kanapki sportowe?
pyszniutkie!Z kawałkami kurczaka z sałatą lodową lub pekinka, z rzodkiewkami lub pomidor,szynka,ser lub masłem roślinnym lub też batony proteinowe lub omlety z warzywami
oleo oleo <ocenzurowano> z tego forum kolego<Post został usunięty z uwagi na naruszenie regulaminu forum>
Ale piwo jest tylko dla dorosłychJa polecam 4 piwka na śniadanie. Taka drobna rozgrzeweczka przed wieczorem.