Nie mam lassa na 4 to co Ci mam tłumaczyć? XDDweź mi wytłumacz te lasso na ^4 ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam lassa na 4 to co Ci mam tłumaczyć? XDDweź mi wytłumacz te lasso na ^4 ??
ja gram na przeglądarkę w pokemony (oprocz westa) i kiedys nie mialem co robic w pracy i zalogowałem się na telefonie.... ku mojemu zdziwieniu zapytalo mnie czy chcę uruchomić wersję normalną czy mobilną. Z czystej ciekawości wybrałem mobilkę. A tam wszystko przejrzyste i nader intuicyjne.. XXI wiek, także waćpan pierniczyszGra przegladarkowa wymagająca aplikacji?
Mów dalej, bo robi się ciekawie...
ja gram na przeglądarkę w pokemony (oprocz westa) i kiedys nie mialem co robic w pracy i zalogowałem się na telefonie.... ku mojemu zdziwieniu zapytalo mnie czy chcę uruchomić wersję normalną czy mobilną. Z czystej ciekawości wybrałem mobilkę. A tam wszystko przejrzyste i nader intuicyjne.. XXI wiek, także waćpan pierniczysz
w takim razie to nie przejdzie nigdyKolega zaproponował, że taka aplikacja musiałaby być obowiazkowo zainstalowana i powiązana z kontem.

Ja się wgl nie znam, Cezary Pazura reklamuje tę usługę na YT.Ciekawi mnie jak wiele tutaj osób, wie w ogóle jak działa VPN
to jest rasizm, ja protestujeWidzę, że największe mózgi the-westa się zebrały i próbują coś napisać, ale sami nie widzą o czym piszą
View attachment 2990
Ciekawi mnie jak wiele tutaj osób, wie w ogóle jak działa VPN, jak działają protokoły sieciowe i do jakich danych serwer przy otwarciu strony ma dostęp.
![]()
Żeby PVP było lepsze, nie trzeba dodawać real time symulacji, wystarczy unormować RNG, które kiedyś było normalne, do dzisiejszych realiów, zmienić klasy postaci delikatnie i to wszystko, ale to wymaga czasu i pracy, a czy wy myślicie, że to ktoś od IT robi te 'wszystkie eventy'? W ciągu ostatnich 2 lat listę zmian, które musiał wykonać programista można wyliczyć na palcach. Chociaż też kij wie, jak wiele bugów było naprawionych typu czarne listy, to może trochę więcej
XD