Martrex 18. Mar 2020 #21 zartas napisał: Jakiś skrypcik na otwieranie potek? Kliknij aby rozwinąć... możesz do confingu toolkita dorzucić id potki
zartas napisał: Jakiś skrypcik na otwieranie potek? Kliknij aby rozwinąć... możesz do confingu toolkita dorzucić id potki
zartas Członek obsługi gry 19. Mar 2020 #22 Martrex napisał: możesz do confingu toolkita dorzucić id potki Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, spróbuję
Martrex napisał: możesz do confingu toolkita dorzucić id potki Kliknij aby rozwinąć... Dzięki, spróbuję
★Kacper 30. Mar 2021 #23 Od CM na becie dowiedziałem się, że WSZYSTKIE skrypty są zakazane. A tutaj lokalnie co innego
zartas Członek obsługi gry 30. Mar 2021 #24 ★Kacper napisał: Od CM na becie dowiedziałem się, że WSZYSTKIE skrypty są zakazane. A tutaj lokalnie co innego Kliknij aby rozwinąć... Wszystkie skrypty są zakazane
★Kacper napisał: Od CM na becie dowiedziałem się, że WSZYSTKIE skrypty są zakazane. A tutaj lokalnie co innego Kliknij aby rozwinąć... Wszystkie skrypty są zakazane
★Kacper 30. Mar 2021 #25 zartas napisał: Wszystkie skrypty są zakazane Kliknij aby rozwinąć... No, a życie grozi śmiercią, a ludzie i tak żyją Norma.
zartas napisał: Wszystkie skrypty są zakazane Kliknij aby rozwinąć... No, a życie grozi śmiercią, a ludzie i tak żyją Norma.