Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Losowanie z jednej pozwala uniknac super dominujacego teamu, ale z drugiej moze spowodowac dopisywanie sie masy leni, ktorzy postanowia spic ewentualna smietanke wynikajaca z pracy innych. tak zle i tak niedobrze. chyba ciezko o zlote rozwiazanie
Losowanie z jednej pozwala uniknac super dominujacego teamu, ale z drugiej moze spowodowac dopisywanie sie masy leni, ktorzy postanowia spic ewentualna smietanke wynikajaca z pracy innych. tak zle i tak niedobrze. chyba ciezko o zlote rozwiazanie
KSF tutaj i tak nie będzie możliwości używania bryłek, więc raczej chodzi o aktywność i współpracę. Łatwiej grać z osobami co już znamy przez pewien czas a nie z przypadkowymi. Będzie zły dobór drużyny i będą pretensje do organizotarów, a tak do swojej drużyny tylko.. Znając moje szczęście to będę miał jakieś mulciaki co przyjdą tylko osłabiać drużynę bądź osoby, które zalogują się raz dziennie. Tak czy siak będą rywalizować te drużyny, które będą lepsze, reszta oleje i po zabawie.
Wolałbym żeby było 10 mocnych zespołów, które chcą wygrać i żeby konkurencja miała jakikolwiek sens, niż jak mi przydzieli trzech raków i po 2-3 zadaniach nie będzie już szans na zwycięstwo, a ta podmiana nieaktywnego g**** mi da.
Skoro jest event drużynowy to chcę grać ze swoimi znajomymi - drużyną, której jestem pewny i wiem, że jesteśmy zgrani.
Moje pytanie to czy losowanie do drużyn będzie jakoś sensownie zrobione i gracze będą łączeni w drużyny na jakimś livestreamie czy będzie to wyglądać jak losowanie westlotto? Bo ja osobiście już w uczciwość TWT nie wierzę![]()