Przecież chodze na fortyNawet ty z s10 uciekles na innego zdechlaka
to pomówienia,jeżeli czujesz się zagrożony obecnością,mrugnij dwa razy :x
Przecież chodze na fortyNawet ty z s10 uciekles na innego zdechlaka
on mysli ze jak napisze odwrotnie to oni odwrotnie zrobia niz by zrobili to sie nazywa taktyka MaciejuNie no szymczak co ty piszesz, chcemy
A że kim ty jesteś?Jako gracz z ponad 14 letnim stażem domagam się migracji. Na tym świecie niema nawet z kim pohandlować itemami. Każdy teraz buduje kościoły. Nawet na adminowym forcie niema pełnego składu.
Moim zdaniem przy tej populacji ludzi na wszystkich światach powinno już dawno zejść do poziomu maks 2 światów.
Graczem z wysokim stażem który chce zmian oraz wyrażam wysoką aprobatę na otwarcie tejże migracji dla chętnych.A że kim ty jesteś?
żeby takie warunki dyktować?
"Świetnie, zapiszmy ten pomysł żeby nam nie wyleciał i myślmy dalej"Jako gracz z ponad 14 letnim stażem domagam się migracji. Na tym świecie niema nawet z kim pohandlować itemami. Każdy teraz buduje kościoły. Nawet na adminowym forcie niema pełnego składu.
Moim zdaniem przy tej populacji ludzi na wszystkich światach powinno już dawno zejść do poziomu maks 2 światów.
no takiej opcji w gierecze nie ma sam próbowałem zwiać z arizony buziaczki@Patelkowa Zwracam się z prośbą o zrobienie indywidualnej migracji dla mojej postaci. Nick ten sam co na forum.
@Patelkowa Zwracam się z prośbą o zrobienie indywidualnej migracji dla mojej postaci. Nick ten sam co na forum.
Może coś się da zrobićno takiej opcji w gierecze nie ma sam próbowałem zwiać z arizony buziaczki
Chce spożytkować swoją emeyturkę na ciekawe itemki których u nas na ten moment niemaPrzecież w opisie masz, że jesteś na emeryturze, co to za róznica gdzie ją spędzasz ?
Może coś się da zrobić
Chce spożytkować swoją emeyturkę na ciekawe itemki których u nas na ten moment niema
A co cie to obchodzi kto jaki ma opis w grze?Przecież w opisie masz, że jesteś na emeryturze, co to za róznica gdzie ją spędzasz ?