nie muszą ograniczać najwspanialsza już to dawno zrobiła dzięki swoim cudownym posunięciomGracze w związku z cięciami budżetu przez IG musieliśmy ograniczyć liczbę aktywnych na świecie Iro.
nie muszą ograniczać najwspanialsza już to dawno zrobiła dzięki swoim cudownym posunięciomGracze w związku z cięciami budżetu przez IG musieliśmy ograniczyć liczbę aktywnych na świecie Iro.
zadzwonimy do pananie muszą ograniczać najwspanialsza już to dawno zrobiła dzięki swoim cudownym posunięciom![]()
![]()
pewnie cały budżet na klimatyzacje poszedł, a sie okazało że nie ma kto robić i kasa wywalona w błotoGracze w związku z cięciami budżetu przez IG musieliśmy ograniczyć liczbę aktywnych na świecie Iro.
halo panie klaver pan też tam bierze udział chyba ze pan juz zasymilowany i jako dakociarzStan nazw fortów na Iro na dzień dzisiejszy : Połowa to wyzwiska na speedcolta, a druga połowa to wyzwiska speedcolta na Dakotę. xD
a dobra nie umiem czytać sorkiDlatego nie napisałem, że to wyzwiska Dakoty na speedcolta, tylko wyzwiska, bo sam wymyśliłem i zapisałem połowę z tej połowy.![]()
znamy sie?Sam ostatecznie zdechłeś
czas reakcji podobny do odpowiedzi na ticket w supporcieznamy sie?
Na szczęście nie. Nawiązywałem do nicku, który jest wewnętrznie sprzeczny ze sobą. Skoro Zagłada jest z gruntu ostateczna to zabujca zagłady jest początkiem zagłady jak i jego końcem. Coś jak wyzwiska na saloonie Iro.znamy sie?