Nie odpowiedziałeś, dlaczego chcesz zostawić bitwy bdb.
Brak czasu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie odpowiedziałeś, dlaczego chcesz zostawić bitwy bdb.
Neon, masz racjęMuszą być inni.
Za ratowanie dziękujemy![]()
ej no co się dzieje z ERA HUSARIA KMZ? nie walczycie? poddajecie nie potraficie zebrać 60 ludzi?:D:
A co dzieje się z wami :nie:Bo ostatnio to odstawiacie niezłe szopki
Chodzi mi o te bezsensowne wyzywanie fortów ostatnio.
Pamiętam jak chyba trzy dni temu atakowaliśmy wam duży fort i zamiast spotkać honorowo jak dwie równe siebie armie to wyzywaliście forty jak szaleni, i co z tego wyszło nic kupa walk choć żadna nie zasłużyła na takie miano.
Rozumiem za gorzej szło wam w atakach ale obron tez się boicie no bez jaj, tak wspaniała koalicja;Szczególnie kieruje te słowa do gracza Cezar897 z miasta PGR oraz niektórych mieszkańców tego miasta zawsze po wyzwaniu jakieś fortu szczególnie waszego latasz chłopie jak postrzelony i wyzywasz wszystko co się da wokoło a później efekty są jakie są czyli ...... Ja wiem ze Twoje miasta awansowało i to sporo w górę a każdy stracony fort to może być spadek w dół ale chłopie ogarnij się tu nie o rankingi chodzi,szczególnie na tym świecie.Tutaj duzo graczy to starzy wyjadacze którzy mają gdzieś jakieś numerki a dla nowych fortowców nie ma żadnej ciekawej walki ostatnio przez takie głupie wyzywanie fortów.Przecież wchodząc w zakładkę Przegląd Fortu a następnie Aktualne bitwy o Fort człowiek jak widzi tyle wyzwanych fortów po prostu głupieje:kak:.A jak znając życie będzie to reakcja łańcuchowa w następstwie której wyzywane będzie nie 20 fortów jednego dnia ale 40.
Więc schowajmy swoje ambicje na drugi plan a pamiętajmy o normalnych graczach s7 którzy dawno już nie mieli sposobności brania udziału w porządnej bitwie fortowej.I nie mówię ze tylko jedna strona jest winna bo tak NIE JEST! ale ostatnio to niestety takie praktyki to wasza domena.
Każdy pisze ze s7 jest na wymarciu,przez takie praktyki sami pozbawiamy ten świat tlenu potrzebnego do jego dalszej egzystencji.
No cóż nie ma co się za dużo rozpisywać,zobaczymy co przyniesie nowy dzień oby więcej rozsądku: