DeletedUser16941
Gość
Gość
MNIE bolało
ale też nie mówię, że "ojeje dali nam w kość" tylko, że ładnie przegraliśmy, bitwa była dobra, gloria victis i dzięki za imprezę 
tylko ja nie kojarzę tego miasta ? :gwizd:Ale jest jedno miasto na s11 (-T- Cień Komornika) które pamięta jak ZMP walczyło z NAB. Jak VZ zaczynało być potęgą. To miasto to tak jakby księga s11.
Sytuacja wygląda podobnie jak na s12 (kompletna dominacja Legionu), tutaj z kolei Garnizony robią wszystko aby przeciwnicy nie mieli wygodnych koszar.Z racji że będę migrować chciałabym wiedzieć jak św 11 przedstawia się pod względem fortów czy jest jeden sojusz gdzie rozwala wszystkich, czy hp po obu stronach jest wyrównane, i który sojusz jest teoretycznie słabszy?
no co tySytuacja wygląda podobnie jak na s12 (kompletna dominacja Legionu), tutaj z kolei Garnizony robią wszystko aby przeciwnicy nie mieli wygodnych koszar.
A skoro wygodnie Ci się siedzi w Legionie, to pewnie Garnizony będą dla Ciebie odpowiednim miejscem. ZAPRASZAMY![]()
I to mówi Pomocna Dłoń. :nie:no co ty
Przecież to Z/T/ZMP są najlepsibiją, szydzą i gardzą przeciwnikiem , mieszają z błotem i ogólnie są wspaniali.... :gwizd:
czy ja wiem, czy ta dominacja jest aż tak wielka?? Nie ma juz takich walk gdzie nie ważne kto atakuje i tak wygrywa V/Z. Raz jedni wygrywają, raz drudzy. HP tez sie zaczyna wyrównywaćSytuacja wygląda podobnie jak na s12 (kompletna dominacja Legionu), tutaj z kolei Garnizony robią wszystko aby przeciwnicy nie mieli wygodnych koszar.
A skoro wygodnie Ci się siedzi w Legionie, to pewnie Garnizony będą dla Ciebie odpowiednim miejscem. ZAPRASZAMY![]()
no co ty
Przecież to Z/T/ZMP są najlepsibiją, szydzą i gardzą przeciwnikiem , mieszają z błotem i ogólnie są wspaniali.... :gwizd:
A co to ma za znaczenie kto kim jest?I to mówi Pomocna Dłoń. :nie:
Jeśli chcesz się znaleźć na świecie gdzie co rok zmienia się układ sił iiii... Jest dużo wygadanych osób wspomagających się inteligentnymi słowami z internetu nie rozumiejąc ich dokładnego znaczenia no to zapraszamy :I:Z racji że będę migrować chciałabym wiedzieć jak św 11 przedstawia się pod względem fortów czy jest jeden sojusz gdzie rozwala wszystkich, czy hp po obu stronach jest wyrównane, i który sojusz jest teoretycznie słabszy?
I to mówi szeryf. :nie:Popatrz na OPISY fortów Z/ZMP/T i całej tej zbieraniny s11 i wtedy się wypowiadaj. Nie widzę niczego co by mogło kogoś obrazić w wypowiedzi Cauchy24, po za tym ze napisał szczera prawdę.