Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?
Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?
Uprzedzam, że jeżeli jest to kolejny temat założony do nielegalnego promowania podejrzanych stron to zostanie on usunięty.Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?
Słuchajcie, zastanawiam się nad terminalem w mojej kawiarni, ale słyszałem, że są jakieś ukryte koszty, o których firmy nie mówią. Czy ktoś miał z tym problem?
konto zbanuj najpierw, potem wątekUprzedzam, że jeżeli jest to kolejny temat założony do nielegalnego promowania podejrzanych stron to zostanie on usunięty.
Nie wywołuj wilka z lasuJeszcze tu tylko nieudolnego brakuje z pytaniem o dowody
A serwujesz w niej kebaby?Uprzedzam, że jeżeli jest to kolejny temat założony do nielegalnego promowania podejrzanych stron to zostanie on usunięty.
Ładne profilowe, moje ulubione<Post został usunięty z uwagi na naruszenie regulaminu forum>