Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przecież było ostatnio pytanie odnośnie eventu i odpowiedź była negatywna. To ekstra komunikacja. Raz nie, raz tak. Zależy od dnia i humoru.
chyba nie da sie wylaczyc z serwa czegos takiego tak jak lotek npczy event będzie dostępny na nowym zdechlaku? bo jak tak to już można zamykać
czy event będzie dostępny na nowym zdechlaku? bo jak tak to już można zamykać
Ostatnio pisałaś o ifbc a potem edytowałaś post bo "pomyłka". Więc jak zweryfikować czy tamten post również nie był edytowany?Ostatnio (28.05) pisałam: "Na ten moment nie mam żadnych informacji w kwestii nadchodzących eventów". Nie widzę tutaj odpowiedzi negatywnej. Dziś otrzymałam informacje o wydarzeniu i dziś dostaliście odpowiednie ogłoszenie.
To może prośba żeby .pl zmigrowało do .de albo .net i może gra by działała, i komunikacja była sprawniejsza a nie tydzień czekania na odpowiedź?Przy ogłoszeniu nie otrzymaliśmy żadnej adnotacji, że są jakieś wyłączenia. Wysłałam zapytanie. Odpowiedź najwcześniej jutro lub w przyszłym tygodniu (przy założeniu, że ktoś pochyli się nad pytaniem).
To może prośba żeby .pl zmigrowało do .de albo .net i może gra by działała, i komunikacja była sprawniejsza a nie tydzień czekania na odpowiedź?
czy event będzie dostępny na nowym zdechlaku? bo jak tak to już można zamykać
Dlaczego nikt miałby się nie pochylić nad zapytaniem polskiego CM? Zaintrygował mnie ten ton wypowiedzi i dopiska w nawiasie. Jeśli post ma spaść to proszę o odpowiedź chociaż w ostrzeżeniu na forumPrzy ogłoszeniu nie otrzymaliśmy żadnej adnotacji, że są jakieś wyłączenia. Wysłałam zapytanie. Odpowiedź najwcześniej jutro lub w przyszłym tygodniu (przy założeniu, że ktoś pochyli się nad pytaniem).
Dlaczego nikt miałby się nie pochylić nad zapytaniem polskiego CM? Zaintrygował mnie ten ton wypowiedzi i dopiska w nawiasie. Jeśli post ma spaść to proszę o odpowiedź chociaż w ostrzeżeniu na forum![]()
Rozumiem nabijanie dupogodzin na teamsie, każdy to uwielbia. Tylko nie rozumiem, co wy sobie podsumowujecie z tygodnia na tydzień, gdy nowy content w gierce (aktualizacja) pojawia się raz na miesiąc/raz na 6 tygodni?Tu nie chodzi o "zapytanie polskiego CM", a raczej o niski priorytet dla takiego pytania. Teraz jesteśmy po godzinach pracy. Piątek zazwyczaj jest dniem pełnym spotkań i podsumowań całego tygodnia i czasem, kiedy dopina się wszystko przed nadchodzącym tygodniem. Zespół nie jest duży, więc nie ma wielu osób, które mogą udzielić odpowiedzi. Zdarza się, że czekam po kilka dni na odpowiedzi na pytania, które potrzebują potwierdzenia "z góry” albo poświęcenia większej ilości czasu, bo przykładowo deweloper musi znaleźć odpowiedź w kodzie (nie mamy dziesiątek deweloperów). Ustawianiem wydarzeń w grze (od strony deweloperskiej) w zasadzie zajmują się 2-3 osoby i to one mają dostęp do szczegółowych informacji dotyczących wydarzeń. Mamy też początek sezonu urlopowego, więc są rzeczy ważne i ważniejsze - te ważne mogą utknąć na dłużej.
powodzenia grać bez setów pare miesięcy to by zabiło serwerki, a tak se cortina cortezik ludzie dropną i przyjemniej się będzie klikać i fortować chybafajny event chyba rekord ukatrupienia świata zaraz po starcie
nie bedzie cortiny i corteza, na becie fake datapowodzenia grać bez setów pare miesięcy to by zabiło serwerki, a tak se cortina cortezik ludzie dropną i przyjemniej się będzie klikać i fortować chyba
wiem, gdybym im nie przypomniał i podlinkował ogłoszenia sprzed roku to by nie zmienilinie bedzie cortiny i corteza, na becie fake data
Nie, ale za to dropnąłem set z 2020 roku, więc ogłoszenie jest błedneczy ma ktos jakis set z 2022 ?