Wyslannica

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek Wyslannica
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jak znajdujesz czas żeby obsługiwać wszystkie platformy, grać na yellowstone i jeszcze składać lego po robocie i odpowiadać na tickety po 10 minutach po ich utworzeniu, zachowując przy tym optymizm?

jak znajdujesz czas żeby obsługiwać wszystkie platformy, grać na yellowstone i jeszcze składać lego po robocie i odpowiadać na tickety po 10 minutach po ich utworzeniu, zachowując przy tym optymizm?

Przede wszystkim lubię swoją pracę i to chyba jest klucz do wszystkiego. Zerkam co jakiś czas na support i raz trafi się zgłoszenie, które wisi 5 minut, a innym razem 2-3 godziny. Jeśli jest coś do zrobienia, to po prostu to robię. Zazwyczaj sprawy proste załatwiam od ręki, a na cuda trzeba chwilę poczekać. Szczególnie jeśli wymagają boskiej interwencji. Jeśli chodzi o granie, to najczęściej klikam, jak mam chwilę przerwy od zgłoszeń czy innych zadań w projektach.

Nie wiem o kij chodzi, ale zmiana władzy złożyła się z licznymi błedami. Może to czysty przypadek? Nie wnikam, nie osądzam, pozostawiam to innym graczom, ja już 250 wbiłem, wy się "mordujcie".

Co do błedów to....
Niby byłą rekompensata ale przy okazji pojawiła się podróż w czasie na forum. Posty na forum miejskim dziś piszą i nawet edytują usunięte konta, a potem odpisują im ludzie 5 lat temu !oooooo!
XDD

No 250 nie da się wyklikać z limitem pracek do klikania niestety. Ale jaka gra, tacy gracze. Ja już nawet przestałem próbować to robić bo Maks klikanie npc i 3 pvp gdzie dwa są sensowne przesraly mnie jarać. Jakby w końcu dali tych obiecanych 5 NPC 450 to jeszcze jako tako, ale skończyło się na obietnicach jeszcze wcześniej przed wysłannica.
No dobra a co do tego forum to imo może zaraz będziemy mieli graczy botów jak w cs i np jak nie ma kompletu na forcie to wchodzą boty XD

Na .de chyba mają podobne problemy co u nas, bo dopiero 3 Gonzalesy w tym roku.

Na pocieszenie powiem, że nie dostają takich super konkursów z labiryntami i puzzlami jak my. @Wyslannica powinnaś ich uczyć jak odwalić robotę tak żeby się nie narobić.

to tez supi ;-----d
Na .de chyba mają podobne problemy co u nas, bo dopiero 3 Gonzalesy w tym roku.

Na pocieszenie powiem, że nie dostają takich super konkursów z labiryntami i puzzlami jak my. @Wyslannica powinnaś ich uczyć jak odwalić robotę tak żeby się nie narobić.

Błędy uniemożliwiają odpalenie serwera to oczywiste. Ale z pewnością macie już wymyślony jakiś plan na którym owy gonz mógłby się opierać. Daj spróbować z gara małą łyżeczką. Podpowiemy czy trzeba dosolić lub dopieprzyć ;)

Powrót
Do góry