jak znajdujesz czas żeby obsługiwać wszystkie platformy, grać na yellowstone i jeszcze składać lego po robocie i odpowiadać na tickety po 10 minutach po ich utworzeniu, zachowując przy tym optymizm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zapewne również posiada wsparcie, ale mniej ogniste jak Twoje...jak znajdujesz czas żeby obsługiwać wszystkie platformy, grać na yellowstone i jeszcze składać lego po robocie i odpowiadać na tickety po 10 minutach po ich utworzeniu, zachowując przy tym optymizm?
przypominam Kurisu San że to ja jestem mistrzem fortowym ifbc 4 i Głównym Zastępcą stif32. Nie Ty.Zapewne również posiada wsparcie, ale mniej ogniste jak Twoje...
jak znajdujesz czas żeby obsługiwać wszystkie platformy, grać na yellowstone i jeszcze składać lego po robocie i odpowiadać na tickety po 10 minutach po ich utworzeniu, zachowując przy tym optymizm?
XDDNie wiem o kij chodzi, ale zmiana władzy złożyła się z licznymi błedami. Może to czysty przypadek? Nie wnikam, nie osądzam, pozostawiam to innym graczom, ja już 250 wbiłem, wy się "mordujcie".
Co do błedów to....
Niby byłą rekompensata ale przy okazji pojawiła się podróż w czasie na forum. Posty na forum miejskim dziś piszą i nawet edytują usunięte konta, a potem odpisują im ludzie 5 lat temu![]()
Wysłannica pytanko czy dobrze gotujesz ? Jeśli tak to czy planujesz ugotować jakiegoś gonzalesa ? Pozdrawiam
Aktualne błędy, czyli jakie?Rodzina nigdy nie narzekała na moje kuchenne wytwory.
Jeśli chodzi o Gonzalesa, to dopóki aktualne błędy nie zostaną naprawione, to nie planuję uruchomienia.
Czyli te, które pojawiały się w ostatnich 2-3 tygodniach.Aktualne błędy, czyli jakie?
Podobno błędów nie było? To nagle się pojawiły jak Gonzalesa trzeba odpalić? xDCzyli te, które pojawiały się w ostatnich 2-3 tygodniach.
I który z aktualnych błędów uniemożliwia zrobienie Gonzalesa?Czyli te, które pojawiały się w ostatnich 2-3 tygodniach.
Na .de chyba mają podobne problemy co u nas, bo dopiero 3 Gonzalesy w tym roku.
Na pocieszenie powiem, że nie dostają takich super konkursów z labiryntami i puzzlami jak my. @Wyslannica powinnaś ich uczyć jak odwalić robotę tak żeby się nie narobić.
Jeśli chodzi o Gonzalesa, to dopóki aktualne błędy nie zostaną naprawione, to nie planuję uruchomienia.
Nie lubimy takich ogólników, więc prośba o doprecyzowanie: który/które dokładnie z ostatnich błędów uniemożliwia odpalenie Gonzalesa?Czyli te, które pojawiały się w ostatnich 2-3 tygodniach.
Błędy uniemożliwiają odpalenie serwera to oczywiste.