+1 Oregano było durną nazwą.Począwszy od zapodania durnej nazwy na nowy serwer
+1 Oregano było durną nazwą.Począwszy od zapodania durnej nazwy na nowy serwer
I po co te przepychanki słowne ;d . Kwestia indywidualna, jednemu się bardziej podoba to, drugiemu tamto, o gustach nie ma co dyskutować . Każda nazwa miała coś w sobie, czego nie miała inna, ot co, cała filozofia . Miłego Wam!+1 Oregano było durną nazwą.
Nigdzie nie pisałem, że kody są krótkoterminowe.
A jak długo kody są ważne?
Niezbyt długo więc nie polecamy czekać
i skasują Ci post i bana dostaniesz===================================================
Pokopałem trochę drogi Fusku - i co teraz?
Pamięć rzecz zawodna jak widać, tylko skąd ja to wiedziałem? Ktoś musiał mi powiedzieć o, tym tylko nie pamiętam kto. Przepraszam, że wprowadziłem Was w błąd.===================================================
Pokopałem trochę drogi Fusku - i co teraz?
Pamięć rzecz zawodna jak widać, tylko skąd ja to wiedziałem? Ktoś musiał mi powiedzieć o, tym tylko nie pamiętam kto. Przepraszam, że wprowadziłem Was w błąd.
Pamięć rzecz zawodna jak widać, tylko skąd ja to wiedziałem? Ktoś musiał mi powiedzieć o, tym tylko nie pamiętam kto. Przepraszam, że wprowadziłem Was w błąd.
Złośliwy rak czeka zawsze na swoją chwilę, diabeł tkwi zawsze w szczegółach.
- Nagrody będą przyznawane zarówno w formie kodów, jak i bezpośrednio na konta.
Dostaniesz kod to jest pięknie możesz go wszędzie wykorzystać, jeśli dostaniesz nagrodę to ciesz się wygrana na danym świecie.
Fajna loteria, ciekawy pomysl, dziś na Nawaho mamy tylko 3638 graczy zarejestrowanych, multi nam nie przybędzie, bo kody nie są przypisywane graczowi tylko nagrodom miłego dnia
Z poważaniem kudłaty durnowaty.