jak można nie wiedzieć o tak ważnej rzeczy jak jest się w zespole the west to tylko pokazuje waszą odpowiedzialność i to jak macie w nosie całą społeczność gry mówiąc w lekkich słowach. Gdzie tu kompetencje ja się pytam. jeśłi tak dalej będziecie traktować nas graczy to wszyscy wyjdziemy z powodu traktowania nas jak nikogo ważnego.
No to można używać tych kodów na nowym świecie czy nie? bo chyba o to tutaj chodziło i jaką mają ważność owe kody?Rozumiem, że mam być robotem, który ma pamiętać co napisał parę miesięcy temu? Nie pamiętałem tej mojej wypowiedzi, dlatego napisałem, iż "nie pisałem nigdzie by kody miały krótki termin ważności" jak widać moja pamięć niestety zawiodła mnie w tej kwestii. Ale tak jak dodałem w tejże wiadomości musiałem mieć jakąś podstawę by napisać taką rzecz. Tylko nie pamiętam od kogo dowiedziałem się o tym.
mnie prędzej chodzi o to aby ktoś z zespołu wiedział o rzeczach o jakich się wypowiada i aby traktował swoją prace poważnie. Jak zapomniałeś to mogłeś sprawdzić w poprzednich tematach lub gdzieś indziej a nie mówić że ktoś nie ma racji.Rozumiem, że mam być robotem, który ma pamiętać co napisał parę miesięcy temu? Nie pamiętałem tej mojej wypowiedzi, dlatego napisałem, iż "nie pisałem nigdzie by kody miały krótki termin ważności" jak widać moja pamięć niestety zawiodła mnie w tej kwestii. Ale tak jak dodałem w tejże wiadomości musiałem mieć jakąś podstawę by napisać taką rzecz. Tylko nie pamiętam od kogo dowiedziałem się o tym.
No to można używać tych kodów na nowym świecie czy nie? bo chyba o to tutaj chodziło i jaką mają ważność owe kody?
Kody są legalnie użyte, tyle w temacie :/
Kody są użyte legalnie ponieważ nigdzie ich użycie nie zostało zabronione, a zaistniała sytuacja wynika z niewiedzy, bądź błędnych informacji, które przekazano administracji.pytałem Fuska bo on tutaj trochę się udziela. Jak już udzielasz odpowiedzi na moje pytanie to udziel ją w całości mistrzu
Nie, nie jest to specjalna zagrywka tylko błąd ludzki (mój) przy powiedzeniu, że kody mają krótki okres ważności.a może te zagrywki są specjalnie zrobione przez IG żeby ludziom sie odechciało nowego wyścigu i zostali na swoich serwerach? drugie dno też trzeba brać pod uwagę a z tymi co płacą lub mają lepsze info nigdy nie wygrasz
Krótki czas nie jest dokładnie określony dla kogoś krótki to rok dla kogoś innego to może godzinę?