Kryminalista
Członek obsługi gry
Witam.
Jak już prawie każdy dodał swój temat to macie i mój.
Tak pokrótce to jestem Sławek lubię odwiedzać Bary i jeść Krokiety.Siema Kryminalista,
Może powiesz coś o sobie, przedstawisz się, co lubisz robić
1.Płacone mam za przebywanie w szkodliwym środowisku więc nie narzekam ale trochę brakuje krokietów na nowym świecie :/Cześć Krymi jesteś supcio <3
1.Jak to jest mieszkać z krokietem w jednym mieście ?
2.Odwiedzisz kiedyś Dakote ?
3.Dlaczego uważasz AndiSZa za najlepszą osobe z Teamu ?
4.Dlaczego trzepałkoński z top1 arizony nie ma bana ?
Kryminalista jest najlepszym Szeryfem i adminem na całym TW. Legendarnym wręcz. Nie musi nic wnosić poza swoim blaskiem i swoją osobąJakie masz Plany jako Nowy Admin na TW na teni na Przyszły Rok i co wniesiesz od siebie jako Admin ?
Wisła spadła a FC Barcelona tragiczny sezon. Błagam Cię stif nie kibicuj reprezentacji Polski na MŚLegenda świata 1,10,Arizony,Luizjany,Muscotah,Nawaho,Gonazels,Ohio i Całego TW
Tylko Wisła Kraków i FC Barcelona
Nie napisałem, że jest Legendą TW tylko Legendarnym Szeryfem. O sławie też nic nie napisałem np. Więc obie wersje mogą być prawidłoweKryminalista jest bardzo Dobrym Adminem tu się zgodzę ale Legendą TW ja Jestem i ja Jestem Największą Sławą na TW i na Forum TW
Nic nie wynika z tematu bez jego wątku zakładasz temat to napisz o co walczysz?Witam.
Kto potrzebuje ten wie i myślę, że jednak coś wynikaKryminalista wracaj do kryminału
Nic nie wynika z tematu bez jego wątku zakładasz temat to napisz o co walczysz?