DeletedUser30593
Gość
Gość
To skąd mam linka ?? Musi działać inaczej linka by nie było ,a mi działa normalnie
no skądś masz bo mi się ładuje w nieskończoność i pod koniec ( ) wyskakuje:
http://scr.hu/12eb/bacux
To skąd mam linka ?? Musi działać inaczej linka by nie było ,a mi działa normalnie
Niestety na tą chwilę forty są wyzywane o tak niemoralnych porach, że nie ma co liczyć na porządną bitwę. Oczywiście, jeśli coś takiego dalej będzie się ciągnąć.
Dziś sredniak 20;30 :>
Kanuto ja mogę Ci napisać, że na pewno wygra atak. W tym tygodniu jeszcze, by przegrać w ataku to trzeba mieć 5 online, z czego 3 to [cut].
//Onufry [cut] Już bez przesady
Edit: To niech będzie, że brunetki... Albo tak jak na obecnej bitwie atak ustawi strzałki dla off do 24
Kanuto ja mogę Ci napisać, że na pewno wygra atak. W tym tygodniu jeszcze, by przegrać w ataku to trzeba mieć 5 online, z czego 3 to [cut].
Edit: To niech będzie, że brunetki... Albo tak jak na obecnej bitwie atak ustawi strzałki dla off do 24
Godzina 18 jest niemoralna ?
Aktualnie jest mało fortòw, więc wszyscy chcą wyzwać byle kogo.
Dziś jakiś członek suportu - Jedi Daniel - bawiąc się ustawieniami postaci dał sobie 200.000.000 pdków... postać potem skasował, ale panteon został zajęty... Biorąc pod uwagę że rywalizacja o pierwsze miejsce w panteonie jest dla niektórych celem w tej grze, dziękujemy za popsucie zabawy... Mam nadzieję że panteon też da się wyczyścić i że ktoś bardziej odpowiedzialny w supporcie to zrobi.