Dziękuję i pozdrawiam!Dziękujemy za Pana wkład w rozwój gry The-West. Ta kadencja zostanie zapamiętana jako wybitna. Witam w gronie zasłużonych ex-teamowiczów1
To usuńBardzo dobry ruch Brakuje tylko jeszcze kasacji konta.
Ok, daj mi passy do twojego konta. Zrobię to z wielką przyjemnościąTo usuń
Po angielsku rozmawiasz w tickecie z graczem @AndiSZ ?!?widać ze twt są odpowiednio wybierani ludzie z twardą psychiką i uczciwym podejściem do zgłoszeń tudzież podejścia do graczy. O dziwo za każdym razem to gracze wiedzą że ktoś nie zasługuje na miejsce w teamie i coś namąci. Gracze pisali o Ken Blocku ze jest nieuczciwy, w końcu coś odwalił, teraz było o Aphasingu i też odwalił fiestę, ciekawe kto będzie następny może teraz czas na DuDuSkO w zespole upośledzenia twt? Nauczcie się dobierać odpowiednio ludzi, bo ze świata na świat coraz gorzej. Sugeruję zmienić CMa już u Patelkowej szybko wypalenie można wyczuć odpowiada na tickety po 72h, AndiSZ rozsyła odpowiedzi z "regułkami z regulaminu" polskiego bądź angielskiego. Lenka chociaż poważnie podchodziła do błahostek #PatelkowaOUT
Miałeś 3 dni, teraz ja mam 3 dni XDChłop dostał bana bo w irl mi groził wbitą na chate z fbi o 4 a wy coś gadacie, śmiechu warte
To wcale nie tak, ze przez ostatnie dwa dni przodowałeś w śmieszkowaniu z banów na saloonie xDZabawne, że to ja teraz dostałem banika, a to Was dupka piecze XD
Przodowałem? Jak Vazu się sapał, to odpowiadałem. Poza tym, nie przeszkadzają mi śmieszki z mojego bana, feel free xDTo wcale nie tak, ze przez ostatnie dwa dni przodowałeś w śmieszkowaniu z banów na saloonie xD
Nikt nie czeka, bez fartaZabawne, że to ja teraz dostałem banika, a to Was dupka piecze XD
Widzimy się za 3 dni wariaty, pozdro z fartem.
Przepraszam, a Ty kto?Nikt nie czeka, bez farta
Widzimy się za 3 dni wariaty, pozdro z fartem.