Lech Poznań bardzo zawiódł w tej edycji Ligi Konferencji Europy, tak bardzo chcieli wygrać (nawet słyszałem, że niektórzy mieli zabookowane bilety do Pragi. Jednak Włosi pokazali im jak to jest grać w piłkę.Gratulacje! Pierwsze moje pytanie to co sądzisz o Lechu Poznań? Pozdrawiam i powodzenia
Mówisz o Coco Jumbo Warszawa - o ten awans mogę być spokojny jeszcze kilka latGratulacje! Witamy odpowiednią osobę na odpowiednim miejscu.
Co byś zrobił, gdyby się okazało, że za rok w Ekstraklasie będzie występował jeden klub z Warszawy, ale inny niż w tym sezonie?
Niestety nie znam, bo zrywałem RdestCześć Paweł, znasz może historię o niemym michałku który tak długo żuł gumę że oślepł?
Ciekawe kiedy ostatnio jakiś klub z Warszawy grał tak długo w pucharach... I nie liczy się starożytnośćLech Poznań bardzo zawiódł w tej edycji Ligi Konferencji Europy, tak bardzo chcieli wygrać (nawet słyszałem, że niektórzy mieli zabookowane bilety do Pragi. Jednak Włosi pokazali im jak to jest grać w piłkę.
Na początek plan jest jeden - szybkie wdrożenie się do roli administratora forum. Następnie z biegiem czasu wyjdą nowe plany.Jakie masz Plany jako Nowy Admin i Moderator Forum ?
Komunistyczną cenzurę ?Zamierzasz zwalczyć komunistyczną cenzure w twt ?
usuwanie niewygodnych pytań przez patelnie czy zartasa npKomunistyczną cenzurę ?
Cały dzień to raczej nie, ale kilka godzin na pewnoBędziesz tu siedział cały dzień?
co jest takiego , że to forum pochłania kilka godzin z życia?Cały dzień to raczej nie, ale kilka godzin na pewno