Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama seluxa. Chłopak się spłakał do supportu, że z EQ ^2 który uzyskał poprzez PUSHING XD < Bannable jak kij, jeszcze gracze którzy mu to oddali nawet powyżej 10 lvl nie wbili, ale nie ważne > , chłopak się spłakał bo odpadł z turnieju w pierwszej rundzie. Wiecie co się stało 24 godziny później? Gracz który go pokonał został wykluczony z turnieju xD.
tylko nie pisz że jakaś mama dzwoniła do Ciebie że ktoś powiesił się na klamce ,konkurs Ebola jest ustawiony pod jednego gracza szkoda że pędzelek bierze w tym udział ale czego się spodziewać na dzikim zachodzie
jeśli pozwolicie to napiszę jak powinien wyglądać turniej pojedynkowy na świecie zewnętrznym ,czyli w wersji polskiej Gonzales
Regulamin w naszej wersji przewiduje SHOP ,,czyli to tylko biznes nie ma tu nic z turnieju dla ludzi co chcą sprawdzić swoje możliwości w kategorii pojedynków
Jedyne wydażenie jakie ostatnio przebiegło poprawnie na Gonzales to było testowanie HTL5 ,ale to było nałożone odgórnie na światy i platformy
nie dalej jak rok może dwa lata temu brałem udział w podobnym konkursie
Zasady były proste
Każdy wybierał 6 setów do wyboru nie licząc tych dostępnych za bryłki pokroju Hawaj i tych za osiągnięcia ewentowe
Każdy dostawał set obligatoryjnie set do budowy i regeneracji Belschnickela
Jedyne co miał zrobić to wybudować miasto w ciągu72 godzin i nazwać je własnym imieniem
kolejna zasada brzmiała niech wygra najlepszy
zaznaczę że każdy dostał poziom 150 i 450 pojedynkowy ,jedną potkę na zmianę cech -umiejętności i 100k oraz obowiązek zrobienia zadania gdzie dziadek Woupe pozwał

zmienić kilka cech za kasę
W trakcie tego wydarzenia zdobyłem szacunek w śród niepokonanych mistrzów na arenie światowej
W trakcie zawodów stoczyłem jakieś 900 pojedynków ,zawody trwały 28 dni i nagrody nie przewidywały jakiś super setów ale miały na celu pozwolić sobie na upust fantazji ,gdzie można eksperymentować
ZASADY konkursu gdzie jest drabinka to głupota bo jak wiemy to tylko popychadło do oszustwa i układów
Życzę miłego dnia dla pomysłodawców ,korupcji i przekrętów

Wspomniałem kiedyś o tym wydarzeniu dla EX emeryta Fusek77 i Wojcieszy ,
/ posty połączono - Wojcieszy